zuidbroek_

Over ons

Doddema Promotieartikelen

Bedrukken

Door het borduren kregen wij ook steeds meer vraag naar bedrukkingen. De ervaring die wij in de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan kunnen wij uitstekende kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. Ook hier geldt weer dat u bij ons terecht kunt vanaf 1 stuks tot erg veel. Door onze brede aanbod in bedrukkingen kunnen wij praktisch aan alle wensen voldoen. Wij leveren zeefdruk, foliedruk, transfers en sublimatiedruk. Veel van deze druktechnieken doen wij in eigen huis. Ook hier is kwaliteit het belangrijkste voor ons.

 

Borduren

Door onze groeiende klantenkring met de sportprijzen en bingoprijzen en -artikelen kregen wij steeds meer verenigingen als klant. Inmiddels hebben wij ca. 3000 verenigingen als klant in Noord Nederland. Hierdoor kwam er ook steeds meer vraag naar promotie textiel. Wij zijn in 1994 begonnen met het borduren en bedrukken van promotietextiel. Dit doen wij vandaag de dag nog steeds. Inmiddels hebben wij zeer veel ervaring met het bedrukken en borduren. Wij hebben borduur productie in Polen, China en in Nederland. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel leveren. Spoed is ons niet vreemd en aantallen knallen kunnen wij ook als de beste. Dus zoekt u kleding met een paar borduringen of zeer grootte aantallen dan bent u bij Doddema op het juiste adres.

 

Een specialiteit van Doddema zijn de borduuremblemen. Deze kunnen wij leveren in alle soorten en maten. Wij kunnen de borduuremblemen met laser uitsnijden, voorzien van een heat seal, klitteband of vilt achterkant. Door de zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid hebben wij al diverse speciale borduuremblemen mogen maken, o.a  voor de Marchaussee en Politie.